Conferință Probleme dificile de dreptul sportului (ed. 3). Instrumente privind combaterea rasismului și discriminării rasiale și asigurarea egalității în sport – ECRI GPR 12

689       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Probleme dificile de dreptul sportului (ed. 3). Instrumente privind combaterea rasismului și discriminării rasiale și asigurarea egalității în sport – ECRI GPR 12 📅 09 noiembrie 2018 București Probleme dificile de dreptul sportului (ed. 3). Instrumente privind combaterea rasismului și discriminării rasiale și asigurarea egalității în sport – ECRI GPR 12

Data 09 noiembrie 2018
Locația Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conferința va avea două teme de interes. Pe de o parte prezentarea Recomandării de Politică Generală nr. 12 a ECRI privind combaterea rasismului și discriminării rasiale în sport, pe de altă parte prezentarea unor exemple de buna practică.

Coordonator conferință: prof. univ. dr. Cristian Jura, expert Comisia Europeană împotriva Rasismului și Intoleranței/ ECRI European Commission against Racism and Intolerance, Strasbourg

Conferința este organizată de Societatea de Științe Juridice, Baroul București, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și Parlamentul României.

Domnul Cristian Jura, coordonatorul conferinței ne vorbește despre rasism, despre xenofobie, despre discriminare, despre răutate, despre violență în toate formele ei de manifestare nu se vorbește prea mult în România, în cartea publicată de Editura Universul Juridic.

 

În anticiparea unor astfel de situații vine experiența domnului Cristian Jura, transpusă în lucrarea de fața cu claritate, cu o documentare exhaustivă și cu argumente și explicații tehnice care ajută cititorul să se orienteze în hățișul legislativ și sa afle informații corecte și complete despre cateva spețe celebre din România.

Cristian Jura, profesor universitar și doctor in științe juridice, face prin aceasta lucrare un pas important in plasarea Romaniei intr-o zona de normalitate in raport cu țarile dezvoltate in ceea ce privește combaterea rasismului și a discriminarilor de orice fel.

 

 

 

Probleme dificile de dreptul sportului (ed. 3). Instrumente privind combaterea rasismului și discriminării rasiale și asigurarea egalității în sport – ECRI GPR 12 was last modified: octombrie 31st, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter