„Primul avocat robot din lume”: un site din Marea Britanie ajută la anularea amenzilor de parcare

15 apr. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 840
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Site-ul DoNotPay.co.uk, autointitulat „primul avocat robot din lume”, a ajutat în primele patru luni de la lansare zeci de mii de utilizatori din Marea Britanie să evite plata amenzilor încasate pentru parcări ilegale, scutindu-i de la plata a 2 milioane de lire.

Site-ul este gratuit și le oferă șoferilor opțiunea să aleagă dintre 12 motive de anulare a amenzii. După ce aceștia introduc alte detalii relevante, o contestație este generată de algoritmul site-ului.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă


sursa foto: donotpay.co.uk

Ideea și implementarea îi aparțin antreprenorului și studentului în IT, Joshua Browder. Acesta consideră că primea amenzi de parcare pentru motive triviale: „A trebuit să petrec în jur de o sută de ore pentru a redacta apeluri împotriva acestor amenzi, multe dintre ele având succes. Am ajuns să realizez că multe amenzi sunt mai întâi aplicate, iar întrebările abia apoi urmează. Din păcate, mulți dintre cei amendați nu au timpul, cunoștințele juridice sau energia pentru a le contesta. Nu mi-am imaginat că site-ul o să ajute la recuperarea a milioane de lire din amenzi de parcare”.

Donotpay.co.uk a fost lansat în august, anul trecut, iar în urma unui sondaj, aproape 40% dintre cei care au încercat să folosească site-ul au avut succes în apelurile împotriva amenzilor.


Joshua Browder || sursa foto: dailymail.co.uk

Sursa informației este publicația Daily Mail (www.dailymail.co.uk).

„Primul avocat robot din lume”: un site din Marea Britanie ajută la anularea amenzilor de parcare was last modified: aprilie 14th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter