Prima zi de înfăţişare reloaded? Comunicarea actelor de procedură prin fax şi e-mail, un instrument cu adevărat modern? Repunerea în termenul de formulare a căii de atac din oficiu, o inovaţie necesară?

8 apr. 2020
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 944
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Prima zi de înfățișare reloaded? Comunicarea actelor de procedură prin fax și e-mail, un instrument cu adevărat modern? Repunerea în termenul de formulare a căii de atac din oficiu, o inovație necesară? was last modified: aprilie 8th, 2020 by Liviu Viorel

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter