Prima participare și locul 1 la Drept Constituțional

28 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1049

Facultatea de Drept din Craiova a obținut anul acesta primul loc la Hexagon. Acest rezultat a fost asigurat de rezultatele foarte bune obținute la probele științifice.

La proba „Drept constituțional”, echipa alcătuită din Năstase Lidia, anul II și Ciuciulete Mona Daiana, anul III, a obținut locul I. Pregătirea acestei echipe a fost asigurată de: lect. univ. dr. Mădălina Elena Nica, lect. univ. dr. Sonia Drăghici, prof. univ. dr. George Liviu Gîrleșteanu.

Pentru studenta Lidia Năstase, Hexagonul a fost o experiență nouă, extraordinară. Ne-a mărturisit că se aștepta la subiecte mult mai grele.

Prima sa participare la Hexagon i-a adus și o coroniță de premiant, după foarte multe ore de muncă. Lidia Năstase ăși dorește să urmeze INM la sfârșitul facultății și să  devină judecător. Este profesia care o fascinează, care o atrage, pentru care se pregătește din anul 1.

Inteligența artificială în materie penală
Prima participare și locul 1 la Drept Constituțional was last modified: mai 27th, 2016 by Lidia Năstase

Vă recomandăm:

Despre autor:

Lidia Năstase

Lidia Năstase

Este studentă a Facultății de Drept, Universitatea din Craiova.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter