[UPDATE: Concluziile în urma ședinței] Președintele României. Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării din 27 mai 2020

27 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 111

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 27 mai 2020: Concluziile în urma ședinței

Potrivit site-ului oficial (www.presidency.ro), a avut loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, în cadrul căreia au fost analizate o serie de teme importante care privesc apărarea țării și securitatea națională.

Principalul aspect abordat în cadrul ședinței a constat în analiza Strategiei Naționale de Apărare a Țării pentru perioada 2020-2024. Astfel, noua Strategie Națională de Apărare a Țării își propune câteva obiective de importanță strategică:

– realizarea unei diagnoze clare și sintetice a stării societății românești și respectiv a statului român și a instituțiilor sale publice, din punctul de vedere al securității naționale;

– identificarea și definirea intereselor și obiectivelor naționale de securitate, precum și a valorile și principiile pe care se fundamentează acestea;

– evaluarea multi-nivel a mediului de securitate, identificând tendințele evolutive ale acestuia;

– identificarea și definirea amenințărilor, riscurilor și a vulnerabilităților din perspectiva securității naționale;

– definirea direcțiilor de acțiune și a principalelor modalități pentru asigurarea securității naționale a României.

De asemenea, membrii CSAT au analizat și aprobat forțele armate ale României care pot fi puse la dispoziție pentru participarea la misiuni și operații în afara teritoriului statului român, în anul 2021.

Totodată, a fost aprobat Programul privind transformarea, dezvoltarea și înzestrarea Armatei României până în anul 2026 și în perspectivă, precum și numirea noului director al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.presidency.ro), miercuri, 27 mai 2020, începând cu ora 12:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, condusă de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis, în sistem de videoconferință specială.

Pe ordinea de zi a ședinței sunt incluse subiecte referitoare la:

– Strategia Națională de Apărare a Țării pentru perioada 2020-2024;

– Forțele armate ale României care pot fi puse la dispoziție pentru participarea la misiuni și operații în afara teritoriului statului român, în anul 2021;

– Programul privind transformarea, dezvoltarea și înzestrarea Armatei României până în anul 2026 și în perspectivă.

În cadrul ședinței Consiliului vor fi analizate și alte tematici de actualitate din domeniul securității naționale.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
[UPDATE: Concluziile în urma ședinței] Președintele României. Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării din 27 mai 2020 was last modified: mai 27th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter