[UPDATE: Concluzii] Președintele României. Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării din 26 ianuarie 2022

26 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 64
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Concluzii

Publicăm principalele declarații ale Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, susținute la finalul ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării din data de 26 ianuarie 2022.

Astfel, în cadrul CSAT a fost analizată situația de securitate din Zona Extinsă a Mării Negre și de pe Flancul Estic al NATO, inclusiv din punctul de vedere al implicațiilor militare, economice și energetice, dar și din perspectiva migrației necontrolate, întrucât România are peste 600 de kilometri de frontieră comună cu Ucraina.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

În acest sens, Președintele a subliniat faptul că escaladarea tensiunilor și consolidarea masivă a prezenței militare a Federației Ruse în proximitatea Ucrainei și în regiunea Mării Negre afectează securitatea și stabilitatea internaționale, reamintind, totodată, faptul că România are un dialog permanent, la toate nivelurile, în cadrul NATO, cu Statele Unite ale Americii, în cadrul OSCE și al Uniunii Europene.

De asemenea, în cadrul ședinței s-a analizat și posibilitatea continuării și aprofundării folosirii tacticilor hibride, care complică situația de securitate, inclusiv din perspectiva capacității de reacție, fiind dezbătută și o gamă întreagă de acțiuni potențiale, de la atacurile cibernetice menite să destabilizeze instituții și infrastructura critică până la utilizarea energiei pentru a atinge obiective politice sau folosirea dezinformării și a propagandei.

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a convocat, miercuri, 26 ianuarie 2022, începând cu ora 13:00, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc la Palatul Cotroceni.

Pe ordinea de zi a ședinței sunt incluse subiecte referitoare la:

– Situația de securitate în Zona Extinsă a Mării Negre și pe Flancul Estic al NATO;

– Măsurile privind dezvoltarea capacităților de răspuns la noile provocări ale mediului de securitate și creșterea rezilienței.

.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

Videoconferința regională de insolvență Buzău

🔿VEZI ȘI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. ÎNTÂLNIRE CU AMBASADORI STRĂINI PE TEMA PREZENTĂRII SCRISORILOR DE ACREDITARE

[UPDATE: Concluzii] Președintele României. Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării din 26 ianuarie 2022 was last modified: ianuarie 26th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter