[UPDATE: Concluziile în urma ședinței] Președintele României. Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării din 19 februarie 2021

19 feb. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 82

Update 19 februarie 2021: Concluziile în urma ședinței

Potrivit site-ului oficial (www.presidency.ro), a avut loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, în cadrul căreia au fost analizate propunerile de buget pentru anul 2021 ale Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informații, Serviciului de Informații Externe, Serviciului de Telecomunicații Speciale și ale Serviciului de Protecție și Pază, propuneri de buget care au fost avizate favorabil.

De asemenea, a fost analizată Strategia Națională de Apărare a Țării pentru perioada 2020-2024, în special asigurarea de resurse umane, materiale și financiare instituțiilor cu atribuții și responsabilități în domeniul apărării țării și securității naționale. 

Totodată, sumele avizate asigură îndeplinirea cu responsabilitate a activităților planificate și funcționalitatea instituțională, în vederea realizării misiunilor specifice și a obiectivelor asumate.

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.presidency.ro), vineri, 19 februarie 2021, începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, condusă de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis.

Pe ordinea de zi a ședinței este inclusă tematica referitoare la propunerile de buget pe anul 2021 pentru instituțiile cu atribuții în domeniul securității naționale.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Președintele României: Cerere de reexaminare asupra Legii pentru aprobarea O.U.G. nr. 136/2020 pentru rectificarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020

[UPDATE: Concluziile în urma ședinței] Președintele României. Ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării din 19 februarie 2021 was last modified: februarie 19th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter