[UPDATE: Declarația Comună] Președintele României. Participarea la Summitul Inițiativei celor Trei Mări și la Forumul de Afaceri

21 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 74
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Declarația Comună a celor 3 mări

În legătură cu războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei, Președinții  lansează o declarație comună cu ocazia celei de-a șaptea ediție a Summitului Inițiativei celor Trei Mări (3SI).

Pentru mai multe detalii și pentru a vizualiza declarația integrală, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


Președintele României, Klaus Iohannis, va participa în data de 20 iunie 2022, la cea de-a șaptea ediție a Summitului Inițiativei celor Trei Mări și la cea de-a patra ediție a Forumului de Afaceri , organizate de Republica Letonia, la Riga.

Astfel, în cadrul intervenției sale, Președintele Klaus Iohannis va reitera sprijinul pe care România îl acordă Ucrainei, atât în plan bilateral, cât și la nivel multilateral. Președintele României va sublinia că țara noastră va sprijini toate modalitățile prin care Inițiativa poate ajuta Ucraina, în special prin intermediul proiectelor de interconectare la care această țară ar putea participa, ca partener al Inițiativei. Totodată, Președintele României va evidenția importanța acordării unui sprijin similar de către Inițiativă Republicii Moldova și Georgiei, ca state care, ca și Ucraina, au vocația de a deveni membre ale Uniunii Europene.

Totodată, Președintele Klaus Iohannis va evidenția, totodată, importanța pentru România a inițiativelor Rail2Sea și Via Carpathia, a căror implementare va îmbunătăți mobilitatea militară și reziliența în domeniul infrastructurii din regiune, care se dovedesc esențiale în actualul mediu de securitate european.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

( Copyright: freepik.com)

Sursa informației

📎 Vezi și Președintele României. Declarația de la Haga. Întărirea NATO pentru o nouă realitate de securitate

[UPDATE: Declarația Comună] Președintele României. Participarea la Summitul Inițiativei celor Trei Mări și la Forumul de Afaceri was last modified: iunie 21st, 2022 by Universul Juridic
Monitor Dosare

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter