Președintele României. Participarea la reuniunile liderilor din Uniunea Europeană și Balcanii de Vest, Consiliului European și Summitului Euro în format extins

22 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 46

Președintele României va participa, în perioada 23-24 iunie 2022, la reuniunile liderilor din Uniunea Europeană și Balcanii de Vest, Consiliului European și Summitului Euro în format extins.

Astfel, Reuniunea liderilor din Uniunea Europeană și Balcanii de Vest va constitui o oportunitate de reafirmare, în actualul context geopolitic, a sprijinului liderilor Uniunii Europene pentru ancorarea europeană a Balcanilor de Vest și pentru avansarea și consolidarea procesului de extindere în baza criteriilor stabilite.

De asemenea, agenda reuniunii Consiliului European, care se va desfășura în perioada 23-24 iunie, va include o dezbatere strategică privind definirea relațiilor Uniunii Europene cu partenerii apropiați din Europa, situația din Ucraina, cererile de aderare la Uniunea Europeană ale Ucrainei, Republicii Moldova și Georgiei etc.

Totodată, În cadrul Summitului Euro în format extins vor fi abordate situația economică din Uniune și evoluțiile în ceea ce privește Uniunea Bancară și piețele de capital.

( Copyright: freepik.com)

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Declarația Comună] Președintele României. Participarea la Summitul Inițiativei celor Trei Mări și la Forumul de Afaceri

Președintele României. Participarea la reuniunile liderilor din Uniunea Europeană și Balcanii de Vest, Consiliului European și Summitului Euro în format extins was last modified: iunie 22nd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter