Președintele României. Decret semnat de Președintele României privind Legea pentru aprobarea O.U.G. nr. 60/2019

20 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 358

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.presidency.ro), Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marți, 19 noiembrie, decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea O.U.G. nr. 60/2019 privind reglementarea unor măsuri pentru stingerea unor obligații fiscale și bugetare, precum și unele măsuri referitoare la obligațiile de plată aferente împrumuturilor din venituri din privatizare și împrumuturilor contractate de statul român de la instituții de credit și subîmprumutate operatorilor economici.

Această ordonanță de urgență reglementează o modalitate specială de stingere a obligațiilor fiscale și bugetare, administrate de Agenția Națională de Administrare Fiscală, ale operatorilor economici care dețin capacități de producere a energiei electrice și termice în cogenerare instalate în Sistemul Electroenergetic Național reprezentând active funcționale energetice și activele miniere ce asigură cărbunele necesar funcționării acestora.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Potrivit formei trimise spre promulgare, principalele modificări și completări se referă la art. 1-3, art. 6, introducerea unor noi articole, respectiv  art. 61, art. 14, dar și a unui nou alineat la art. 9.

Vezi proiectul de lege transmis spre promulgare

Președintele României. Decret semnat de Președintele României privind Legea pentru aprobarea O.U.G. nr. 60/2019 was last modified: noiembrie 20th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter