Președintele României. Decret de decorare semnat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

13 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 200

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.presidency.ro), la data de 12 noiembrie 2019, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a a semnat decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Agenției de Informații Geospațiale a Apărării „General de Divizie Constantin Barozzi”.

Astfel, cu prilejul aniversării a 160 de ani de la înființare, în semn de apreciere pentru importantele rezultate obținute de personalul unității în îndeplinirea cu conștiinciozitate și profesionalism a misiunilor specifice, precum și pentru contribuția adusă la promovarea imaginii Armatei României, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Ofițer, cu însemn pentru militari, de pace, Drapelului de Luptă al Agenției de Informații Geospațiale a Apărării „General de Divizie Constantin Barozzi”.

 

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați aici.

 

Sursa informației.

 

Președintele României. Decret de decorare semnat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis was last modified: noiembrie 12th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter