Președintele României: Concluziile în urma ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării

31 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 338

Potrivit site-ului oficial (www.presidency.ro), a avut loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

În legătură cu acest aspect, menționăm că principala temă abordată în cadrul ședinței a constat în analiza rapoartelor Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului de Telecomunicații Speciale referitoare la modul în care au gestionat evenimentul de la Caracal, care s-a soldat cu o tragedie.

Astfel, s-a constatat că instituțiile care au responsabilități în domeniul securității cetățenilor nu au reușit să asigure un drept fundamental prevăzut de Constituția României, dreptul la viață și la integritate fizică și psihică.

Totodată, membrii CSAT au analizat și aprobat și forțele armate ale României care pot fi puse la dispoziție pentru participarea la misiuni și operații în afara teritoriului statului român, în anul 2020.

De asemenea, Consiliul a aprobat declararea autostrăzii Ploiești-Brașov ca obiectiv strategic de interes național și a avizat proiectul O.U.G. pentru modificarea și completarea O.U.G. nr. 98/2010 privind identificarea, desemnarea și protecția infrastructurii critice.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației

Președintele României: Concluziile în urma ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării was last modified: iulie 31st, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter