Președintele CCIR, dl Mihai Daraban, reales în funcția de membru în Comitetul Director al EUROCHAMBRES

16 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 50

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit paginii oficiale (ccir.ro), Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a anunțat că Președintele CCIR, dl Mihai Daraban, a fost reales, în data de 15 octombrie 2020, în funcția de membru în Comitetul Director al Asociației Camerelor de Comerț și Industrie Europene (EUROCHAMBRES), în cadrul celei de a 128-a ediții a Adunării Generale a asociației.

Astfel, apartenența la EUROCHAMBRES oferă Camerei de Comerț vizibilitate sporită pe plan european și informații constante cu privire la cele mai importante subiecte de pe agenda europeană, care vizează comunitatea de afaceri.

Redăm, în continuare, declarația președintelui CCIR, dl Mihai Daraban:

„Odată cu realegerea în această funcție, care mă onorează, voi continua să susțin promovarea unei economii europene sustenabile, a comerțului liber, crearea de noi locuri de muncă, o dezvoltare durabilă, precum și îmbunătățirea nivelului de trai. Totodată, prezența într-un for european atât de important demonstrează încă o data implicarea și determinarea Camerei de Comerț și Industrie a României în sensul dezvoltării mediului de afaceri din țara noastră atât pe plan național, cât și internațional”.

 

Pentru comunicatul integral, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CCIR. Propuneri pentru repornirea economiei naționale

Președintele CCIR, dl Mihai Daraban, reales în funcția de membru în Comitetul Director al EUROCHAMBRES was last modified: octombrie 16th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter