Premianta de la drept penal

27 mai 2016
3 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 5 (3 votes, average: 3,67 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1651
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept a Universității „Al. I. Cuza” Iași a ocupat anul acesta locul 2 în clasamentul general al la Hexagonului și locul 1 la proba de „Drept Penal”.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Am stat de vorbă cu studenta Mirela Mihaela Elisei, care alături de colegul ei – Sebastian Luca, au câștigat locului 1 de la proba de „Drept Penal”.

Pregătirea lor pentru Hexagon a început, încă din timpul verii anului trecut. Amândoi și-au dorit foarte mult un rezultat bun, au muncit foarte mult  și au reușit.

Locul 1 din acest an vine după un meritoriu  loc 3 obținut anul trecut, la câteva sutimi de primul loc.

Mirela Mihaela Elisei este în ultimul an de facultate și dorește să urmeze o carieră în avocatură, pentru a demonstra magistraților că la Iași sunt și avocați foarte bine pregătiți.

Premianta de la drept penal was last modified: mai 26th, 2016 by Mirela Elisei

Vă recomandăm:

Despre autor:

Mirela Elisei

Mirela Elisei

Este student la Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
A mai scris: