Pregătirea săptămânală continuă pentru avocați din data de 22 octombrie 2015

19 oct. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 930

Despre

  • Tema dezbaterii: „Vulnerabilități ale avocatului în noua lege penală. Instrumente de protecție a avocatului prevăzute de legislația profesiei de avocat”
  • Data: 22 octombrie 2015
  • Se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Tema de dezbatere pentru data de 22 octombrie 2015, din cadrul programului de pregătire continuă pentru avocați organizat de INPPA, este „Vulnerabilități ale avocatului în noua lege penală. Instrumente de protecție a avocatului prevăzute de legislația profesiei de avocat, anunță Institutul. Discuțiile vor fi moderate de lector univ. dr. Petruț Ciobanu, invitat fiind domnul avocat Mihnea Stoica, Prodecan al Baroului București.

Dezbaterea va avea loc la biblioteca Baroului București din sediul Curții de Apel București. Pentru această dezbatere numărul de locuri disponibile este limitat la 40. Pentru participarea la oricare dintre aceste teme de dezbatere se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Înscrierile se fac prin email, la adresa de email: [email protected]. Înscrierea se va realiza prin email, cu indicarea datelor de contact (nume și prenume, baroul, adresă de email și număr de telefon), numărul maxim de locuri fiind ocupat în ordinea primirii cererilor de înscriere. Persoanele înscrise astfel vor fi contactate, având obligația achitării taxei de 60 de lei/dezbatere, în 24 de ore de la confirmarea înscrierii. Dovada plății va fi comunicată prin email ([email protected]) în 24 de ore de la confirmarea înscrierii, în caz contrar, locul devenind disponibil.

Taxa urmează a se achita prin ordin de plată sau transfer bancar, în contul INPPA (IBAN: RO56RNCB0082044172480001, B.C.R. București, Sucursala Unirea, CIF: 16137943). Persoanele care doresc emiterea unei facturi pentru suma achitată, vor preciza odată cu comunicarea confirmării plății și datele de facturare.

În cadrul susținerii temelor de formare profesională continuă, dezbaterile vor avea caracter interactiv, fiind invitați și reprezentanți ai altor profesii juridice/judiciare (magistrați, executori judecătorești, notari publici, practicieni în insolvență).

Sursa informației este anunțul INPPA (www.inppa.ro).

Pregătirea săptămânală continuă pentru avocați din data de 22 octombrie 2015 was last modified: octombrie 19th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter