Posturi vacante pentru judecători la Înalta Curte de Casație și Justiție

12 ian. 2015
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 853

Despre

  • Hotărârea Plenului CSM nr. 1361/11.12.2014
  • Concurs de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție
  • Perioada 5 ianuarie – 4 iunie 2015

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea unui concurs de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție prin Hotărârea Plenului nr. 1361/11.12.2014.

Concursul va avea loc la București în perioada 5 ianuarie – 4 iunie 2015.

GALA LADY LAWYER, ediția a VI-a

Candidații trebuie să depună o cerere de înscriere la Consiliul Superior al Magistraturii, până la data de 21 Ianuarie 2015, conform calendarului stabilit.

Conform Regulamentului, se pot înscrie la concurs procurorii și judecătorii care au cel puțin gradul de curte de apel sau parchet de pe lângă curtea de apel și care îndeplinesc condițiile minime de vechime prevăzute de art. 52 alin. (3) din Legea nr. 303/2004. De asemenea, aceștia trebuie să fi avut la ultimele trei evaluări calificativul „foarte bine” și să nu fi fost sancționați disciplinar vreodată.

Din cele 7 posturi vacante de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, 3 posturi sunt pentru Secția penală și 4 sunt pentru Secția de contencios administrativ și fiscal. Candidații trebuie să specifice în cererea de înscriere secția pentru care aceștia optează, având dreptul să-și modifice opțiunea până la finalizarea perioadei de înscriere.

Prima probă a concursului constă în evaluarea actelor întocmite de candidați sau care îi privesc pe aceștia. Urmează un interviu susținut în fața Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, iar apoi o probă scrisă cu caracter practic ce diferă în funcție de specializarea secției pentru care se optează.

Vizualizați Sursa informației.

Posturi vacante pentru judecători la Înalta Curte de Casație și Justiție was last modified: septembrie 25th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter