Posturi de grefier cu studii superioare vacante temporar (Iași)

31 mart. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2647

Despre

  • Curtea de Apel Iași
  • Concurs pentru ocuparea pe durată determinată a unor posturi de grefier
  • 7 posturi pentru grefierii cu studii superioare
  • Termen limită pentru înscrieri: 8 aprilie 2015, inclusiv

Potrivit comunicatului publicat pe site-ul Școlii Naționale de Grefieri, Curtea de Apel Iași organizează un concurs pentru ocuparea pe durată determinată a unor posturi de grefier.

În cadrul Tribunalului Iași sunt 3 posturi vacante temporar pentru grefierii cu studii superioare.

În cadrul Judecătoriei Iași sunt vacante temporar 4 posturi pentru grefierii cu studii superioare.

În anunț este specificat faptul că aceste poziții sunt disponibile până la data revenirii titularilor posturilor, care în prezent se află în concedii de maternitate, risc maternal sau de creștere a copilului. Titularii posturilor respective au dreptul să solicite reluarea activității mai devreme de expirarea concediului pentru creșterea copilului, potrivit dispozițiilor legale în vigoare.

Concursul va consta în două probe, una practică eliminatorie de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator și una scrisă din tematica și bibliografia anexate anunțului oficial.

Proba practică va avea loc în ziua de 29 aprilie 2015, iar proba scrisă în data de 30 aprilie 2015.

Inteligența artificială în materie penală

Dosarul de concurs se va depune la Compartimentul personal al Curții de Apel Iași, până la data de 8 aprilie 2015, inclusiv. Taxa de înscriere este în valoare de 150 de RON.

Tematica și bibliografia pentru concurs, actele necesare înscrierii, regulamentul de desfășurare al concursului precum și alte detalii pot fi consultate în anunțul publicat pe site-ul Școlii Naționale de Grefieri.
 

👍Vezi și:
Admiterea la Școala Națională de Grefieri: Tematica și bibliografia

Posturi de grefier cu studii superioare vacante temporar (Iași) was last modified: martie 31st, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter