Plenul ședinței Consiliului UNBR din data de 9 decembrie 2017 – Raportul privind propunerile CAA de modificare a nivelului contribuțiilor minime și maxime

22 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 419

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 19 decembrie 2017, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității „Raportul privind propunerile CAA de modificare a nivelului contribuțiilor minime și maxime”, susținut de Președintele Casei de Asigurări a Avocaților (CAA) în numele Consiliului CAA (inclusiv procesul-verbal al Consiliului CAA) în plenul ședinței Consiliului UNBR din data de 9 decembrie 2017 pentru dezbaterea și adoptarea hotărârilor privind majorarea pensiilor în sistemul CAA cu 5% și, corespunzător, majorarea cotelor maxime și cotelor minime datorate lunar de avocații definitivi către CAA, cu menținerea cotei de contribuție de 11% datorată la bugetul CAA și a contribuției minime datorată de avocații stagiari.

Astfel, cele două hotărâri adoptate sunt:

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

– Hotărârea Consiliului UNBR nr. 291/09.12.2017 prin care s-a decis că începând cu data de 01 ianuarie 2018, valoarea punctului de pensie în sistemul de pensii și asigurări sociale al avocaților este de 1.275 lei;

– Hotărârea Consiliului UNBR nr. 295/09.12.2017 prin care s-a decis că se menține contribuția procentuală individuală obligatorie a tuturor avocaților cu drept de exercițiu al profesiei la sistemul CAA la valoarea de 11% și se menține cota minimă de contribuție obligatorie pentru avocații stagiari la valoarea de 80 lei.

Sursa informației

Plenul ședinței Consiliului UNBR din data de 9 decembrie 2017 – Raportul privind propunerile CAA de modificare a nivelului contribuțiilor minime și maxime was last modified: decembrie 21st, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter