Plata unor sume necuvenite salariaţilor în temeiul unor acte unilaterale ale angajatorului. Societăţi comerciale la care statul sau o unitate administrativ-teritorială este acţionar unic sau majoritar

19 oct. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1085

Despre

  • Act adiţional la contractul individual de muncă
  • Plată sumă nedatorată
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Plata unor sume necuvenite salariaților în temeiul unor acte unilaterale ale angajatorului. Societăți comerciale la care statul sau o unitate administrativ-teritorială este acționar unic sau majoritar was last modified: noiembrie 16th, 2016 by Lucia Uță

Vă recomandăm:

Despre autori:

Lucia Uță

Lucia Uță

Este judecător la Curtea de Apel București, Preşedintele Secţiei conflicte de muncă și asigurări sociale (din anul 2007) și cercetător științific asociat la Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române.
A mai scris:
Virginia Filipescu

Virginia Filipescu

Este judecător la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia pentru cauze privind conflicte de muncă şi asigurări sociale.