PICCJ și IGPR au trimis răspuns la scrisoarea deschisă adresată de Consiliul de Mediere

20 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 407

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a emis următorul comunicat:

„Cu privire la scrisoarea deschisă înaintată de Consiliul de Mediere factorilor guvernamentali și judiciari, prin care acestora le-a fost adusă la cunoștință situația neplăcută a existenței unei atitudini neconforme legii și deontologiei din partea unor lucrători ai Poliției față de mediatori și clienții acestora, ieri, 19 septembrie 2017, am intrat în posesia răspunsurilor venite de la Parchetul de pe Lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române.

Codul administrativ - 2019. Editie tiparita pe hartie alba

Consiliul de Mediere își manifestă mulțumirea pentru interesul manifestat de către cele două instituții față de subiectul în cauză. Totodată, instituția noastră are convingerea că, în urma întâlnirii ce va avea loc între reprezentanții Consiliului de Mediere și cei ai Inspectoratului General al Poliției Române, deficiențele sesizate de mediatori vor fi remediate”.

Răspunsurile pot fi accesate aici.

Sursa informației

 

PICCJ și IGPR au trimis răspuns la scrisoarea deschisă adresată de Consiliul de Mediere was last modified: septembrie 20th, 2017 by Universul Juridic
5 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter