PÎCCJ. Selecţie de candidaţi pentru Comisia Europeană

21 Apr 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 893

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, Ministerul Public a publicat un anunț cu privire la selecția de candidați pentru Comisia Europeană.

Astfel, Comisia Europeană a lansat o selecție de candidați pentru un post de expert național detașat în cadrul Direcției generale pentru Jusțiție și consumatori, Direcția justiție civilă și comercială, Unitatea A1.

Candidații pentru aceste posturi vor solicita un acord prealabil conducerii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, anexând scrisorii de intenție acordul din partea conducerii parchetului în cadrul căruia funcționează și formularul pentru candidatură completat până la data de 19 mai 2017, orele 10:00, având în vedere prevederile Legii nr. 105/2012, acordul fiind condiționat de prevederi bugetare corespunzătoare drepturilor de detașare specifice fiecărei misiuni.

De asemenea, candidații vor avea în vedere prevederile art. 71 din Hotărârea plenului CSM nr. 193/2006 pentru aprobarea Regulamentului privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, prin care se stipulează următoarele:

(1) Judecătorii și procurorii care intenționează să participe la un concurs pentru ocuparea unui post de expert național detașat sunt obligați să solicite acordul secției corespunzătoare a Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la eventuala detașare la o instituție sau organism a/al Uniunii Europene, anterior participării la procedurile de selecție. Acordul secției corespunzătoare a Consiliului Superior al Magistraturii poate fi solicitat anterior participării la procedurile de selecție și în situația detașării la alte organizații internaționale”.

Documentația va fi transmisă Serviciului de Cooperare Judiciară Internațională, Relații Internaționale și Programe la adresa de e-mail [email protected]

Pentru mai multe informații referitoare la descrierea postului vacant și condițiile de eligibilitate pentru candidați consultați și Anexa anunțului de recrutare și modelul de CV solicitat de organizatorii selecției.

PÎCCJ. Selecție de candidați pentru Comisia Europeană was last modified: aprilie 20th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter