PÎCCJ. Întâlnire de lucru – procurorul general al României și reprezentanții Parchetului Federal din Belgia

19 oct. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 296

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, în cursul zilei de 17 octombrie 2018, domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanții Parchetului Federal din Belgia, în contextul împlinirii a zece de ani de cooperare bilaterală între această instituție și Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Monitor Dosare

Astfel, în cadrul întrevederii au fost discutate aspecte referitoare la cooperarea judiciară belgiano-română, independența magistraților, accesul în magistratură și numirea în funcții de conducere.

Totodată, delegația belgiană a fost formată din domnii Eric Bisschop – adjunct al procurorului federal, și Thomas Lamiroy – șeful Serviciului de Cooperare Internațională. Din partea PÎCCJ, la întâlnire au mai participat domnul Cristian Lazăr – procuror-șef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică, și doamna Nadina Spînu – procuror-șef al Serviciului de cooperare judiciară internațională, relații internaționale și programe.

Sursa informației

PÎCCJ. Întâlnire de lucru – procurorul general al României și reprezentanții Parchetului Federal din Belgia was last modified: octombrie 18th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter