Pavel, Mărgărit și Asociații, societate de avocatură de top din România, conform clasamentului IFLR1000 pentru 2021

8 iun. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 45

Pentru al cincilea an consecutiv, Pavel Mărgărit și Asociații s-a poziționat în topul societăților de avocatură din România, conform IFLR1000 (International Financial Law Review), una dintre cele mai prestigioase ghiduri specializate pe clasificarea societăților de avocatură din întreaga lume, cu o vastă expertiză în domeniile de practică legală a dreptului financiar și corporatist.

Societatea de avocatură s-a clasat în Tier 5 pe aria de practică Banking & Finance (Bancar și Financiar). În același timp, IFLR1000 a recunoscut rezultatele obținute de Pavel Mărgărit și Asociații pentru aria de practică Restructuring and Insolvency (Restructurare și Insolvență) și Real Estate and Construction (Imobiliare și Construcții). Acesta este al cincilea an consecutiv în care celebra publicație recunoaște rezultatele obținute de avocații de la Pavel Mărgărit și Asociații.

În același timp, IFLR 1000 l-a clasat pe Av. Radu Pavel, partenerul fondator al societății de avocatură Pavel Mărgărit și Asociații, ca avocat foarte apreciat pentru expertiza sa în ariile de practică Real estate, (Imobiliar) Restructuring and Insolvency (Restructurare și Insolvență) și Banking (Bancar).

În fiecare an, prestigiosul ghid publică clasamente, inclusiv al celor mai prestigioase firme de avocatură din peste 120 de jurisdicții din întreaga lume. Clasamentele sunt oferite pe baza cazurilor gestionate de firma de avocatură în anul respectiv și sunt clasate doar firmele de avocatură extrem de competitive și specializate.

În ceea ce privește domeniul de activitate Banking & Finance (Bancar și Financiar), societatea de avocatură asistă companiile în chestiuni legale legate de finanțări, acționând frecvent alături de societăți mari de avocatură internaționale în tranzacții transfrontaliere, oferind expertiză la standarde ridicate în finanțarea proiectelor, achiziții, restructurarea datoriilor, refinanțare, achiziționarea de active aflate în dificultate și portofolii de credite neperformante, tranzacții de capitaluri proprii, finanțări intra-grup, împrumuturi de tip club, pachete de garanții, inclusiv ipoteci, due diligence, structurarea întregii tranzacții. Societatea asistă clienții in negocieri, structurarea și documentarea tuturor acordurilor de finanțare, inclusiv finanțarea structurată, finanțarea bazată pe active, finanțarea corporativă, împrumuturile garantate imobiliare, doar câteva exemple.

Pavel Mărgărit și Asociații este o societate de avocatură românească cu peste 16 ani de experiență, recunoscută pe piață ca o firmă puternică și respectată, care asistă și reprezintă atât pe plan local, cât și internațional, dezvoltatori imobiliari si constructori, precum și jucători cheie din domeniile resurselor naturale și energiei în mandate care implică probleme complexe de finanțare transfrontalieră.

***

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2021, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 2 în România în clasamentul  firmelor de avocatură de business cu cea mai relevant expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Corporate 2021. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societate de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution.

Pavel, Mărgărit și Asociații, societate de avocatură de top din România, conform clasamentului IFLR1000 pentru 2021 was last modified: iunie 8th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter