Pavel, Mărgărit şi Asociaţii se poziționează în topul societăților de avocatură din România, potrivit prestigiosului ghid Legal 500

15 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 181

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este unul din liderii pieței locale de avocatură, potrivit celui mai prestigios ghid de profil din lume, Legal 500 (Londra, Marea Britanie). Este al treilea an la rând în care Legal 500 recunoaște profesionalismul avocaților firmei  în ariile de practică Restructuring and insolvency și Real estate and construction.

Astfel, datorită cazurilor de succes din domeniul insolvenței, Pavel, Mărgărit și Asociații a fost plasată de Legal 500 pe locul doi în România în aria de practică Restructuring and insolvency, alături de alte firme prestigioase din România, lideri de piață. „Pavel, Margarit și Asociații este una dintre cele mai experimentate firme de avocatură în domeniul restructurării și insolvenței. Managing partnerul Radu-Cătălin Pavel, experimentat și mereu la dispoziția clienților, înțelege toate nevoile acestora. Avocații Pavel, Mărgărit și Asociații consiliază companiile în faza pre-insolvență și în cadrul procedurii de insolvență sau restructurare. Totodată, aceștia consiliază companiile aflate în faze critice în privința continuării activității”, notează celebrul ghid londonez.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

Unul dintre cazurile de succes ale societății a constat în asistarea și reprezentarea unei fabrici cu capital integral românesc. Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a consiliat managementul fabricii în perioada de observare și reorganizare, până la reintegrarea companiei în circuitul economic.

De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații a consiliat și alte societăți cu capital românesc și străin în procedura insolvenței și în proceduri de insolvență de grup, participând la întocmirea planului de reorganizare, la întocmirea tabelului preliminar și oferind consultanță până la reintegrarea societăților în circuitul economic. Potrivit statisticilor, doar 3% din companiile intrate în insolvență reușesc să se reintegreze în circuitul economic după reorganizare.

Societatea de avocatură a avut de asemenea drept clienți creditorii unor companii în insolvență, pentru care a făcut posibilă recuperarea datoriilor. De asemenea, avocații au reprezentat cu succes manageri de companii împotriva cărora autoritatea fiscală declanșase procedura de atragere a răspunderii patrimoniale, obținând respingerea solicitărilor ANAF.

Tot în ediția din 2019, Legal 500 a clasat Pavel, Mărgărit și Asociații pe locul 4 în România în aria de practică Real estate and construction. „Echipa Pavel, Mărgărit și Asociații este alcătuită din avocați excepționali, ce își cunosc foarte bine meseria și oferă sfaturi valoroase. Avocatul coordonator Radu Pavel, are o orientare foarte pragmatică și oferă adesea asistență în tranzacții imobiliare de amploare. Alte arii de expertiză ale firmei includ finanțarea complexurilor imobiliare și a lucrărilor de construcții”, scriu editorii Legal 500.

An de an, în portofoliul societății de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații se regăsesc mari complexuri imobiliare pe care avocații firmei le consiliază în legătură cu toate fazele proiectului, pornind de la obținerea autorizațiilor și a finanțărilor necesare și până la faza de vânzare, firma oferind totodată asistență sub formă de opinii juridice, realizarea raportului de due diligence și a regulamentului de ordine internă a condominiului. Totodată, echipa societății de avocatură a asistat dezvoltatorii în litigii ce au avut ca obiect dreptul de proprietate.

Clasamentele Legal 500 sunt realizate pe baza expertizei pe care societățile de avocați o au în proiecte relevante. Sunt luate în calcul atât valoarea proiectelor, cât și feed-backul pozitiv al clienților.

*****

Echipa Pavel, Mărgărit și Asociații este formată din avocați specializați, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate, peste așteptările clienților. Societatea abordează cazurile cu maxim profesionalism și dedicație, scopul final fiind atingerea obiectivelor clienților, rezultatele fiind unele de excepție.Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2019, cazurile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 2 în România în clasamentul  firmelor de avocatură de business cu cea mai relevant expertiză, realizat de publicația Legal 500, cel mai prestigios ghid de firme de avocatură din lume, cu sediul în Londra. Societatea de avocatură este recunoscută totodată la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Corporate 2019. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societate de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, pornind de la ariile de expertiză până la cele mai relevante cazuri din portofoliu, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro, unul dintre cele mai complexe existente pe piața de avocatură din România.

Pavel, Mărgărit și Asociații se poziționează în topul societăților de avocatură din România, potrivit prestigiosului ghid Legal 500 was last modified: mai 15th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter