Părțile în procesul civil. Recurs formulat de o persoană fără calitate procesuală în dosar (NCPC)

31 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 245

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Dec. ÎCCJ (SC I) nr. 510/2019

NCPC: art. 55

Conferintele Video Universul Juridic

Potrivit art. 55 C. proc. civ. „Sunt părți reclamantul și pârâtul, precum și, în condițiile legii, terțele persoane care intervin voluntar sau forțat în proces”.

Potrivit evidențelor sistemului informatizat Ecris, în Dosarul nr. x/2018 având ca obiect strămutare, figurează, în calitate de petentă, B., iar în calitate de intimați, C., D. Filiala Sector 1, Prefectul Municipiului București.

Față de cele arătate și cum în cauză recurentul nu a participat în vreuna din formele enumerate de art. 55 C. proc. civ., recursul acestuia apare ca fiind formulat de o persoană fără calitate procesuală activă.

Pentru aceste considerente, Înalta Curte va respinge recursul declarat de A. și o societate mai bună, ca fiind formulat de o persoană fără calitate procesuală în Dosarul nr. x/2018.

Sursa informației: www.scj.ro.

Părțile în procesul civil. Recurs formulat de o persoană fără calitate procesuală în dosar (NCPC) was last modified: iulie 26th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter