Particularităţi ale jurisprudenţei în dreptul românesc contemporan

6 aug. 2019
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 356

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Particularități ale jurisprudenței în dreptul românesc contemporan was last modified: august 5th, 2019 by Emilian Ciongaru
Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autori:

Emilian Ciongaru

Emilian Ciongaru

Este conf. univ. dr. la Universitatea „Bioterra” din Bucureşti și cercetător știinţific asociat la Academia Română – Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu”.
A mai scris:
Iosif Friedmann-Nicolescu

Iosif Friedmann-Nicolescu

Este avocat; doctor în științe juridice; consilier, Consiliul Baroului București; consilier, Consiliul Uniunii Naționale a Barourilor din România; cercetător științific asociat – Institutul de Cercetări Juridice „Academician Andrei Rădulescu” al Academiei Române, Departamentul de Drept Public „Vintilă Dongoroz”; membru asociat în Comitetul Român pentru Istoria și Filosofia științei și tehnicii – Filiala Argeș de pe lângă Academia Română; membru fondator și în Consiliul Director – Societatea Română de Criminologie și Criminalistică; membru în Consiliul Director al Secției române a Asociației de Filosofie a Dreptului; membru în Asociația Română de Științe Penale; membru în Asociația Română de Drept și Afaceri Europene; membru asociat – Asociația Europeană „Dimitrie CANTEMIR”; arbitru – Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României; Președinte – Comisia de Etică și Disciplină a Federației Române de Șah.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter