[UPDATE: UNNPR. O nouă serie de notari publici a depus jurământul de intrare în profesie] Participarea ministrului justiției la ceremonia de depunere a jurământului de către notarii publici

15 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1037

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 15 decembrie 2017: Uniunea Națională a Notarilor Publici din România – „O nouă serie de notari publici a depus jurământul de intrare în profesie”.

Potrivit unui comunicatUniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității detalii privind desfășurarea ceremoniei de depunere a jurământului de intrare în profesie de către notarii publici care au promovat examenul destinat notarilor stagiari admiși la examenul de definitivat, precum și concursul pentru ocuparea posturilor vacante de către persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani de funcții de specialitate juridică, ambele organizate de Institutul Notarial Român în perioada 4 septembrie 2017 – 7 septembrie 2017.

Conferintele Video Universul Juridic

Redăm, în continuare, conținutul acestui comunicat, astfel cum a fost publicat de către Uniunea Națională a Notarilor Publici din România:

COMUNICAT

O nouă serie de notari publici a depus jurământul de intrare în profesie

Ministerul Justiției a găzduit, în data de 12 decembrie a.c., ceremonia de depunere a jurământului de către notarii publici care au promovat examenul destinat notarilor stagiari admiși la examenul de definitivat, precum și concursul pentru ocuparea posturilor vacante de către persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani de funcții de specialitate juridică, ambele organizate de Institutul Notarial Român în perioada 4 septembrie 2017 – 7 septembrie 2017.

Evenimentul a avut loc în prezența domnului Tudorel Toader, ministrul Justiției, a domnului Dumitru Viorel Mănescu, președintele Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România și a domnului Nicolae-Liviu Popa, secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției.

În urma examenului și a concursului organizate de Institutul Notarial Român, au dobândit calitatea de notar public 73 de persoane, acestea depunând jurământul în conformitate cu dispozițiile art. 38 din Legea notarilor publici și a activității notariale nr. 36/1995.

 

Sursa informației


Participarea ministrului justiției la ceremonia de depunere a jurământului de către notarii publici

Potrivit unui comunicat, în data de 12 decembrie 2017, la sediul Ministerului Justiției, s-a desfășurat, în prezența domnilor prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul justiției, Nicolae-Liviu Popa, secretar de stat și Dumitru-Viorel Mănescu, președintele Uniunii Naționale a Notarilor Publici, ceremonia de depunere a jurământului de către notarii publici care au promovat examenul de notar public pentru notarii stagiari admiși la examenul de definitivat și concursul pentru ocuparea posturilor vacante de către persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică, organizate de Institutul Notarial Român în zilele de 4, 5, 6 și 7 septembrie 2017.

Vezi și INR. Concursul de admitere în funcția de notar public 2017

Menționăm faptul că, în urma examenului și a concursului, au dobândit calitatea de notar public un număr de 73 persoane, acestea depunând jurământul în conformitate cu dispozițiile art. 38 din Legea notarilor publici și a activității notariale nr. 36/1995.

Sursa informației

[UPDATE: UNNPR. O nouă serie de notari publici a depus jurământul de intrare în profesie] Participarea ministrului justiției la ceremonia de depunere a jurământului de către notarii publici was last modified: decembrie 15th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter