Parteneriat Universul Juridic – Baroul Neamț

31 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 285
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul Neamț și Editura Universul Juridic anunță perfectarea unui parteneriat privind organizarea de evenimente, accesul la informație juridică și la conferințele video Universul Juridic.

Într-un moment în care mediul virtual a devenit din ce în ce mai prezent, inclusiv în viața profesioniștilor, Editura Universul Juridic a investit și a dezvoltat o serie de instrumente extrem de utile profesioniștilor mediului juridic, bazându-se pe cea mai mare comunitate de autori, dar și pe știri, informații certificate editorial și înregistrarea video a celor mai importante conferințe desfășurate.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

În considerarea informației juridice oferite profesioniștilor prin intermediul universuljuridic.ro, Baroul Neamț a luat decizia abonării tuturor membrilor baroului la portalul Universul Juridic, datorită acurateții informațiilor, opiniilor juridice semnate de autori importanți, a zecilor de conferințe video de anvergură națională, organizate anual de Grupul Universul Juridic, și a celorlalte atuuri pe care portalul universuljuridic.ro, prin autorii care-l acreditează și colectivul redacțional care contribuie zi de zi la activitatea și existența sa le are.

Conferințele video Universul Juridic rețin cu mult mai mult decât simple prelegeri: informații prețioase, adesea în exclusivitate, referiri concrete la legi, regulamente și norme, spețe civile și/sau penale, studii de caz, povești de succes, cifre, nuanțe și sublinieri ale lectorilor, exemple, soluții și răspunsuri ale celor mai reputați lectori care onorează prin profesionalismul și experiența lor.

Pentru început, prin accesarea conferințelor video Universul Juridic membrii Baroului Neamț vor avea acces nelimitat la peste 50 de ore și 150 de speakeri, la conferințele video al căror conținut va putea fi accesat integral, de îndată, în interes personal, formativ și profesional.

Pregătirea profesională, atât cea inițială, cât și cea continuă, au intrat într-o nouă eră, în care informația circulă și comunicarea se realizează în mediul online. Calitatea prestației avocațiale, în scopul înfăptuirii corecte a actului de justiție, este dezideratul urmărit de Profesia de Avocat.

În acest context, Baroul Neamț a apreciat extrem de utilă abonarea tuturor avocaților care fac parte din comunitatea baroului la informațiile juridice specializate furnizate de Editura Universul Juridic prin intermediul portalului universuljuridic.ro.

Parteneriat Universul Juridic – Baroul Neamț

Parteneriat Universul Juridic – Baroul Neamț was last modified: octombrie 31st, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter