Parteneriat Universul Juridic – Baroul București. Abonamente Premium pentru avocatii stagiari

26 oct. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 302

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Profesia de avocat este preocupată de viitorul și educația viitorilor membri care vor face parte din marea familie a avocaturii românești. Baroul București și Editura Universul Juridic au marcat un nou punct al colaborării de durată pe care o au, prin oferirea accesului gratuit al tuturor avocaților stagiari la portalul universuljuridic.ro. Suntem convinși că valoarea adăugată pe care informațiile specializate oferite de portalul universuljuridic.ro va fi de un real folos viitorilor avocați. Știri juridice, articole de specialitate, transmisii online, conferințe, emisiuni TV, toate acestea fac parte dintr-un portofoliu cu un înalt grad de profesionalism oferit de către Editura Universul Juridic de către profesorii și specialiștii care fac parte din această comunitate.

„Baroul București, în parteneriat cu Editura Universul Juridic, anunță avocații stagiari interesați că vor putea beneficia gratuit de un abonament PREMIUM la portalul Universul Juridic.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Doritorii vor indica datele de contact necesare pentru crearea contului, odată cu depunerea cererii de înscriere în Tabloul avocaților stagiari al Baroului București.

Despre abonamentul PREMIUM aici – link https://www.universuljuridic.ro/inregistrare/

Parteneriat Universul Juridic – Baroul București. Abonamente Premium pentru avocatii stagiari was last modified: octombrie 26th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter