Parlamentul European. Redresarea UE după pandemia COVID-19 este prioritară pentru bugetul UE în anul 2022

29 oct. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 146

Parlamentul European (PE) susține că prioritatea numărul unu a bugetului Uniunii Europene pentru anul 2022 este sprijinirea redresării după criza Covid-19, precum și punerea bazelor unei Uniuni mai rezistente.

 

Astfel, în prezent, Parlamentul negociază bugetul Uniunii Europene pentru anul 2022 cu Consiliul UE, iar cel mai important obiectiv, și pentru care se dorește alocarea unor fonduri substanțiale, este reprezentat de sprijinul care va fi acordat companiilor mici și mijlocii, precum și susținerea și ocuparea forței de muncă, în special în rândul tinerilor, ca măsuri de redresare în urma pandemiei de coronavirus.

 

De asemenea, o altă prioritate o reprezintă continuarea transformării digitale și a tranziției verzi, urmată de majorarea investițiilor în ajutoarele umanitare, acesta fiind și scopul principal al unuia dintre amendamentele cele mai importante propuse de Parlamentul European în cadrul discuțiilor relative la adoptarea bugetului UE pe anul 2022.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik.com)

Vezi și Parlamentul European. Măsurile UE pentru stoparea terorismului

Parlamentul European. Redresarea UE după pandemia COVID-19 este prioritară pentru bugetul UE în anul 2022 was last modified: octombrie 29th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter