[UPDATE: Clasificarea finală a candidaților] Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta (termen-limită: 21 decembrie 2018)

14 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2212

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 14 februarie 2019: Clasificarea finală a candidaților la concursul pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta

Potrivit unui anunț din data de 13 februarie 2019, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție București a dat publicității clasificarea finală a candidaților la concursul pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta.

Inteligența artificială în materie penală

Astfel, conform art. 22 alin. (1) din HCSM nr. 126/2007, vor fi declarați admiși candidații care au obținut cel puțin nota 5 la fiecare materie de concurs și cel puțin media 6, însă potrivit art. 22 alin. (3) din aceeași hotărâre, vor ocupa posturile de grefier vacante temporar scoase la concurs, candidații admiși în ordinea descrescătoare a mediilor.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent clasificării finale a candidaților la concurs, astfel cum a fost publicat de către PÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 12 februarie 2019: Rezultatele obținute de către candidați în urma contestațiilor la proba scrisă a concursului pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta

Potrivit unui anunț din data de 12 februarie 2019, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție București a dat publicității rezultatele obținute de către candidați în urma contestațiilor la proba scrisă a concursului pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta.

Astfel, conform art. 21 alin. (7) din Regulament, nota finală nu poate fi mai mică decât nota contestată.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent rezultatelor obținute de către candidați în urma contestațiilor la proba scrisă, astfel cum a fost publicat de către PÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 1 februarie 2019: Rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă a concursului pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta

Potrivit unui anunț din data de 31 ianuarie 2019, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție București a dat publicității rezultatele obținute de către candidați la proba scrisă a concursului pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Totodată, lucrările candidaților Dumitru Georgiana Adina și Ungureanu Andreea Ionela – de la pozițiile nr. 51 și nr. 52, au fost anulate, întrucât respectivii candidați nu au respectat condițiile ce țin de securizarea lucrărilor scrise.

Potrivit dispozițiilor art. 21 alin. (1) din Regulamentul de organizare a concursului, candidații nemuițumiți de notele acordate la concurs pot face contestații în termen de 48 de ore de la data afișării rezultatelor.

Contestațiile se depun la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București – Bvd. Libertății nr. 12, etaj 4, camera 418, Sector 5.

Conform art. 22 alin. (1) și (3) din același Regulament, vor fi declarați admiși, în limita locurilor scoase la concurs, candidații care au obținut cel puțin nota 5 (cinci) la fiecare materie de concurs și cel puțin media 6 (șase).

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent baremului de corectare a probei scrise, astfel cum a fost publicat de către PÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 25 ianuarie 2019: Procesul-verbal de soluționare a contestațiilor în ceea ce privește baremul probei scrise la concursul pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta

Potrivit unui anunț din data de 23 ianuarie 2019, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție București a dat publicității procesul-verbal de soluționare a contestațiilor în ceea ce privește baremul probei scrise la concursul pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta.

Menționăm că tucrările candidaților DUMITRU GEORGIANA ADINA și UNGUREANU ANDREEA 1ONELA de la poz. nr, 51 și nr. 52 au fost anulate intrucât respectivii candidați nu au respectat condițiile ce țin de securizarea lucrărilor scrise.
Potrivit dispo4iilor art. 21 alin, 1 din Regulamentul de organizare a concursului, candidații nemuițurniți de notele acordate la concurs, pot face contestații in termen de 48 de ore de la data afișării rezultatelor.
Contestatiile se depun la sediul Parchetului de pe Iângă Curtea de Apel București din Bd. Libertății nr. 12, etaj 4, camera 418, sector 5, Conform art. 22 aiin. 1 și 3 din același Regularnent, vor fi declarați admiși, 1n limita locurilor scoase la concurs, candidații care au obținut cel puțin nota (cinci) la fiecare materie de concurs și cel puțin media 6 (șase).

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectivul proces-verbal, astfel cum a fost publicat de către PÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 22 ianuarie 2019: Baremul aferent probei scrise în ceea ce privește concursul pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta

Potrivit unui anunț din data de 21 ianuarie 2019, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție București a dat publicității baremul aferent probei scrise în ceea ce privește concursul pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent baremului de corectare a probei scrise, astfel cum a fost publicat de către PÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 18 ianuarie 2019: Candidații admiși/respinși ca urmare a susținerii probei practice a concursului pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta – 15 și 16 ianuarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 17 ianuarie 2019, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție București a dat publicității lista candidaților admiși/respinși ca urmare a susținerii probei practice a concursului pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent listei candidaților admiși/respinși la proba practică a concursului, astfel cum a fost publicat de către PÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 9 ianuarie 2019: Lista candidațior admiși după verificarea dosarelor la concursul pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta, organizat în zilele de 15, 16 și 21 ianuarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 7 ianuarie 2019, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție București a dat publicității lista candidaților admiși – după verificarea dosarelor la concursul pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta, organizat în zilele de 15, 16 și 21 ianuarie 2019.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare documentul aferent listei candidaților admiși după verificarea dosarelor de concurs, astfel cum a fost publicat de către PÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta (termen-limită: 21 decembrie 2018)

Potrivit unui anunț, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București organizează concurs pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta, după cum urmează:

• Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București – 1 post;

• Parchetul de pe lângă Tribunalul București – 1 post;

• Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București – 3 posturi;

• Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București – 1 post;

• Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași – 1 post;

Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu – 1 post;

Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu – 1 post;

• Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia – 1 post;

• Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea – 1 post.

Concursul va avea loc la datele de:

– 15 și 16 ianuarie 2019, ora 9.00 – susținerea probei practice, având în vedere numărul mare de posturi temporar vacante;

– 21 ianuarie 2019, ora 9.00 – susținerea probei scrise.

Concursul constă în susținerea următoarelor probe:

1. Proba practică eliminatorie de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator.

Verificarea cunoștințelor de operare pe calculator se notează cu „admis” sau „respins”. Candidații declarați admiși la proba practică eliminatorie participă la susținerea probei scrise. Rezultatele probei practice eliminatorii nu se contestă.

2. Proba scrisă, care se susține la următoarele discipline: procedură penală, procedură civilă și organizare judiciară.

La concurs au dreptul să participe persoanele care îndeplinesc următoarele condiții:

a) au cetățenie română, domiciliul în România și capacitate deplină de exercițiu;

b) nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație;

c) cunosc limba română;

d) sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției;

e) au studii superioare juridice;

f) posedă cunoștințe de operare pe calculator sau de dactilografiere.

Dosarele de concurs se vor depune la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București din Bd-ul Libertății nr. 12, Sector 5 – etaj 4, camera 418, până cel târziu la data de 21 decembrie 2018, inclusiv, și trebuie să cuprindă următoarele acte:

a) cerere tipizată (se va înmâna la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București);

b) actul de identitate (original și copie);

c) diploma de bacalaureat sau, după caz, de studii superioare (original și copie);

d) certificatul de cazier judiciar;

e) certificatul de cazier fiscal;

f) caracterizarea de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățământ absolvită;

g) datele rezultate din evidența operativă a organelor judiciare;

h) curriculum vitae;

i) adeverință medicală din care să rezulte că este apt pentru exercitarea funcției;

j) chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Cuantumul taxei de concurs este de 150 lei și se achită la casieria Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București din Bd-ul Libertății nr. 12, Sector 5.

Pentru mai multe detalii, redăm mai jos tematica și bibliografia aferente concursului, astfel cum au fost publicate de către PÎCCJ:

Sursa informației

[UPDATE: Clasificarea finală a candidaților] Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea a 11 posturi de grefier cu studii superioare juridice, vacante temporar și care urmează a se vacanta (termen-limită: 21 decembrie 2018) was last modified: februarie 14th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter