,,Palatul de Justiție Iași’’ dat în administrarea Ministerului Justiției – proiect de H.G.

13 ian. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 651

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În temeiul dispozițiilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Justiției a supus dezbaterii publice proiectul de Hotărâre a Guvernului privind înscrierea unui imobil în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea acestuia în administrarea Ministerului Justiției.

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivelor norme.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Urmează a fi aprobată înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea în administrarea Ministerului Justiției, a bunului imobil rezultat din realizarea de investiții noi, care a fost pus în funcțiune și ale cărui date de identificare sunt prevăzute în anexa care face parte integrantă din hotărâre (și anume: Palatul de Justiție Iași – Curtea de Apel Iași și Tribunalul Iași).

Ministerul Justiției își va actualiza în mod corespunzător datele din evidența cantitativ-valorică și, împreună cu Ministerul Finanțelor Publice, va opera modificarea corespunzătoare a anexei nr. 11 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.020 și 1.020 bis din 21 decembrie 2006, cu modificările și completările ulterioare.

Imobilul (construcție) cu denumirea ,,Palatul de Justiție Iași’’ este situat în Municipiul Iași, Str. Elena Doamna Nr. 1A și este destinat funcționării a două instanțe: Curtea de Apel Iași și Tribunalul Iași.

Terenul aferent construcției are suprafața de 4.840,48 mp, se află în proprietatea Municipiului Iași și a fost atribuit în folosință gratuită, pe durata existenței construcției, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 264/2006 și prin Hotărârea Consiliului Local nr. 159/2014.

Curtea de Apel Iași reprezintă o unitate de folosință nouă, având rolul de ordonator secundar de credite și Codul de Identificare Fiscală 17006032, potrivit certificatului de înregistrare fiscala Seria A, Nr. 0987006 din 06.10.2014, emis de Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice – Iași.

Imobilul respectiv nu face obiectul vreunei cereri de reconstituire a dreptului de proprietate privată sau de restituire, depuse în temeiul actelor normative cu caracter special sau privind fondul funciar, respectiv cele care reglementează regimul juridic al imobilelor preluate abuziv de statul roman în perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989, nu este grevat de sarcini și nu face obiectul vreunui litigiu.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise în scris pe adresa Ministerului Justiției, str. Apolodor, nr.17, sector 5, București, pe fax, la nr. 037 204 1195 sau la adresa de e-mail [email protected]

Consultați și:

Sursa informației

,,Palatul de Justiție Iași’’ dat în administrarea Ministerului Justiției – proiect de H.G. was last modified: ianuarie 13th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter