O.U.G. nr. 34/2015 privind reglementarea unor măsuri pentru stimularea absorbției fondurilor externe nerambursabile – modificări (Legea nr. 95/2019)

13 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 321

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul modificatActul modificatorSumar

O.U.G. nr. 34/2015 privind reglementarea unor măsuri pentru stimularea absorbției fondurilor externe nerambursabile

Original Black Friday pe UJmag.ro!

(M. Of. nr. nr. 475 din 30 iunie 2015)

Legea nr. 95/2019 pentru completarea O.U.G. nr. 34/2015 privind reglementarea unor măsuri pentru stimularea absorbției fondurilor externe nerambursabile

(M. Of. nr. 361 din 9 mai 2019)

– introduce: art. I^2 alin. (7); anexa după art. VII.

În M. Of. nr. 361 din 9 mai 2019 s-a publicat Legea nr. 95/2019 pentru completarea O.U.G. nr. 34/2015 privind reglementarea unor măsuri pentru stimularea absorbției fondurilor externe nerambursabile.

Vă prezentăm, în continuare, modificările, dar și completările aduse O.U.G. nr. 34/2015 privind reglementarea unor măsuri pentru stimularea absorbției fondurilor externe nerambursabile.

Art. I^2 alin. (7) (introdus prin Legea nr. 95/2019)

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, la art. I^2, după alin. (6) se introduce un nou alineat, alin. (7), cu următorul cuprins:

(7) Sumele virate eronat în contul de venituri bugetare 20.A.46.03.00 «Alte sume primite din fonduri de la Uniunea Europeană pentru programele operaționale finanțate în cadrul obiectivului convergență» codificat cu codul de identificare fiscală al ordonatorului principal de credite cu rol de autoritate de management se restituie de către unitățile teritoriale ale Trezoreriei Statului din contul de venituri ale bugetului de stat în care au fost încasate în contul de disponibil 54.01.06.07 «Disponibil din fonduri externe nerambursabile, prefinanțare și fondul de indisponibilități temporare de la bugetul de stat, pentru finanțarea proiectelor în cadrul Programului operațional sectorial “Mediu”» la cererea scrisă a ordonatorului principal de credite cu rol de autoritate de management care a efectuat virarea eronată, întocmită potrivit modelului din anexa care face parte integrantă din prezenta ordonanță de urgență. Răspunderea privind sumele ce se restituie din conturile de venituri ale bugetului de stat în care s-a efectuat plata eronată revine exclusiv ordonatorului principal de credite cu rol de autoritate de management care solicită restituirea.”

 

 Anexa după art. VII (introdusă prin Legea nr. 95/2019)

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, după art. VII se introduce anexa cu următorul cuprins:

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

 

O.U.G. nr. 34/2015 privind reglementarea unor măsuri pentru stimularea absorbției fondurilor externe nerambursabile – modificări (Legea nr. 95/2019) was last modified: mai 13th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter