Organizarea examenului pentru promovarea grefierilor în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceluiaşi parchet din raza de competenţă a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti

4 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 198

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București organizează la data de 25 martie 2019, ora 9.00, examen de promovare a grefierilor în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceluiași parchet din raza sa de competență.

Examenul constă în susținerea următoarelor probe:

Conferintele Video Universul Juridic

1. Lucrare scrisă din tematica examenului;

2. Probă practică – verificarea cunoștințelor de operare pe calculator.

Poate participa la examenul pentru promovarea în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceluiași parchet personalul auxiliar de specialitate care îndeplinește următoarele condiții:

a) are vechimea minimă prevăzută de lege pentru gradul sau treapta în care urmează să fie promovat (cel puțin 3 ani vechime în gradul și treapta în care este încadrat);

b) are calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani;

c) nu a fost sancționat disciplinar după acordarea ultimului calificativ (art. 8 din Regulament).

Îndeplinirea acestor condiții se constată printr-un raport întocmit de către conducătorul parchetului unde candidatul își desfășoară activitatea (art. 9 din Regulament).

Cererile de înscriere la examen se depun la conducătorul parchetului unde candidatul își desfășoară activitatea, în termen de 15 zile de la comunicarea datei examenului, respectiv până la data 15 februarie 2019.

Cererile de înscriere împreună cu rapoartele în care se constată îndeplinirea condițiilor de participare la examen vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București cu cel puțin 10 zile înaintea datei susținerii examenului, respectiv până la data de 11 martie 2019.

Tematica și bibliografia examenului de promovare în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceluiași parchet au fost stabilite de către Colegiul de conducere al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, prin Hotărârea nr. 4/CC/28.01.2019.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tematica și bibliografia aferente examenului, astfel cum au fost publicate de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

Organizarea examenului pentru promovarea grefierilor în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceluiași parchet din raza de competență a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București was last modified: februarie 4th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter