[Cerințele de cvorum nu au fost întrunite] Adunarea Generală a personalului de instruire al INM pentru desemnarea unui reprezentant în Consiliul Ştiinţific

3 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 819

Despre

  • Numărul formatorilor și al coordonatorilor de practică: 438
  • Voturi valabil exprimate: 30
  • Al doilea tu de scrutin: 8 februarie 2016, la ora 13:00
  • Dreptul de vot va putea fi exercitat personal sau la distanţă
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 1 februarie 2016: Cerințele de cvorum nu au fost întrunite

INM a anunțat că au fost înregistrate următoarele candidaturi pentru desemnarea unui reprezentant în Consiliul Științific:

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni
1.Miorița Banjudecător, Tribunalul București, formator cu normă întreagă la INM în domeniul eticii și deontologiei judiciare
2.Florin Aurel Moțiujudecător, Curtea de Apel Timișoara, secretar de stat la Ministerul Justiției, formator colaborator al INM în domeniul dreptului comercial

Conform regulilor de vot adoptate prin Hotărârea Consiliului Științific al INM nr. 8 din 12 aprilie 2011, Adunarea Generală a personalului de instruire este legal constituită în prezența a minimum jumătate plus unul din numărul formatorilor. Calculul are în vedere și numărul de buletine de vot transmise la distanță, care a fost anunțat la începerea procesului de votare.

Secretari ai Adunării Generale a personalului de instruire al INM au fost doamna Ruxandra Ana, în calitate de șef al Departamentului de Formare a Formatorilor din INM și doamna Nadia Simona Țăran, personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor în cadrul Departamentului de Formare Continuă, în calitate de secretar al Consiliului științific al INM.

Totalul formatorilor/coordonatorilor de practică care au votat în modalitatea prevăzută de regulile amintite mai sus ca vot la distanță (prin fax/e-mail) a fost de 19, toate voturile fiind transmise în termen.

Formatorii/coordonatorii prezenți la Adunarea Generală au fost în număr de 11.

Numărarea tuturor voturilor valabil exprimate (30) a fost făcută în prezența a doi formatori aleși prin tragere la sorți și a reprezentantului Consiliului științific.

Având în vedere că numărul formatorilor și al coordonatorilor de practică, conform hotărârilor CSM în vigoare, este de 438, se constată că nu au fost întrunite cerințele de cvorum prevăzute pentru legala constituire a Adunării Generale a personalului de instruire, motiv pentru care urmează a fi organizat, la data de 8 februarie 2016, ora 14:00, un al doilea tur de scrutin.

Sursa informației este INM (www.inm-lex.ro).


În data de 1 februarie 2016, la ora 13:00, se va organiza, în Aula INM, Adunarea Generală a personalului de instruire al INM pentru desemnarea a unui reprezentant în Consiliul Științific, dat fiind faptul că în data de 9 decembrie 2015 unul dintre reprezentanții personalului de instruire al INM și-a încetat activitatea în calitate de membru al Consiliului.

Persoanele care doresc să își depună candidatura pentru această funcție sunt invitate să transmită un CV și o scrisoare de intenție prin fax, la numărul de fax 021 311 02 34, sau la adresa de e-mail [email protected] până în data de 28 ianuarie 2016.

În conformitate cu regulile de vot aprobate de Consiliul Științific al INM prin Hotărârea nr. 8 din 12 aprilie 2011, dreptul de vot va putea fi exercitat personal sau la distanță.

Vor putea alege votul la distanță atât formatorii/coordonatorii de practică ce nu au reședința în București cât și formatorii/coordonatorii de practică ce, din motive obiective, nu se pot prezenta la data și ora anunțate pentru întrunirea Adunării Generale. Votul la distanță poate fi exercitat numai în ziua indicată pentru votare – în data de 1 februarie 2016 – până, cel mai târziu, la ora 12.00, cu o oră înainte de ora stabilită pentru întrunirea Adunării Generale a personalului de instruire al INM și începerea votării.

Modelul buletinului de vot pentru votul la distanță va fi afișat pe site-ul INM și va fi transmis pe e-mail cu o zi înaintea alegerilor (31 ianuarie 2016).

Monitor Dosare

În cazul în care Adunarea Generală nu este legal constituită, se va decide organizarea, în termen de 7 zile, a unui al doilea tur de scrutin.

Consultați și Regulile privind alegerea reprezentantului formatorilor în Consiliul Științific.

Sursa informației este INM (www.inm-lex.ro).

[Cerințele de cvorum nu au fost întrunite] Adunarea Generală a personalului de instruire al INM pentru desemnarea unui reprezentant în Consiliul Științific was last modified: februarie 2nd, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter