Cuantumul onorariului notarial achitat de ANCPI pentru eliberarea de către notarii publici a diferitelor certificate întocmite cu privire la imobilele ce au făcut obiectul înregistrării sistematice (OMJ/DGANCPI nr. 3563/C/2016)

10 oct. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 936

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 
Actul normativ publicat în Monitorul OficialSumar
OMJ/DGANCPI nr. 3563/C/2016
(M. Of. nr. 784 din 6 octombrie 2016)
Cuantumul onorariului notarial achitat de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară pentru eliberarea de către notarii publici a certificatelor de moștenitor, a certificatelor de moștenitor suplimentare, a certificatelor de legatar și a certificatelor de vacanță succesorală, întocmite cu privire la imobilele ce au făcut obiectul înregistrării sistematice este de 250 lei/autorul succesiunii

 

În M. Of. nr. 784 din 6 octombrie 2016, a fost publicat Ordinul ministrului justiției și directorul general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OMJ/DGANCPI) nr. 3563/C/2016 privind stabilirea cuantumului onorariului notarial achitat de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară pentru eliberarea de către notarii publici a certificatelor de moștenitor, a certificatelor de moștenitor suplimentare, a certificatelor de legatar și a certificatelor de vacanță succesorală, întocmite cu privire la imobilele ce au făcut obiectul înregistrării sistematice.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivului ordin.

Art. 1 din OMJ/DGANCPI nr. 3563/C/2016

Art. 1 prevede faptul că cuantumul onorariului notarial achitat de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară pentru eliberarea de către notarii publici a certificatelor de moștenitor, a certificatelor de moștenitor suplimentare, a certificatelor de legatar și a certificatelor de vacanță succesorală, întocmite cu privire la imobilele ce au făcut obiectul înregistrării sistematice este de 250 lei/autorul succesiunii.

Cuantumul onorariului notarial achitat de ANCPI pentru eliberarea de către notarii publici a diferitelor certificate întocmite cu privire la imobilele ce au făcut obiectul înregistrării sistematice (OMJ/DGANCPI nr. 3563/C/2016) was last modified: octombrie 7th, 2016 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter