Schema de ajutor de minimis „Sprijin pentru servicii de consultanță în vederea implementării proiectelor de investiții, inclusiv în sectorul pomicol, pentru procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole și a produselor din sectorul pomicol” (OMADR nr. 285/2016)

17 mart. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 590

Despre

  • M. Of. nr. 188 din 14 martie 2016
  • OMADR nr. 285/2016

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 
Actul publicat în Monitorul OficialSumar
OMADR nr. 285/2016
(M. Of. nr. 188 din 14 martie 2016)
Se instituie schema de ajutor de minimis „Sprijin pentru servicii de consultanță în vederea implementării proiectelor de investiții, inclusiv în sectorul pomicol, pentru procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole și a produselor din sectorul pomicol”, derulate prin schema de ajutor de stat „Stimularea dezvoltării regionale prin realizarea de investiții, inclusiv în sectorul pomicol, pentru procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole”, aferentă Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

 

În M. Of. nr. 188 din 14 martie 2016, a fost publicat Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale (OMADR) nr. 285/2016 privind aprobarea schemei de ajutor de minimis „Sprijin pentru servicii de consultanță în vederea implementării proiectelor de investiții, inclusiv în sectorul pomicol, pentru procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole și a produselor din sectorul pomicol”, derulate prin schema de ajutor de stat „Stimularea dezvoltării regionale prin realizarea de investiții, inclusiv în sectorul pomicol, pentru procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole”, aferentă Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Monitor Dosare

Vom prezenta, în continuare, câteva dintre prevederile respectivului ordin.

Art. 1 din OMADR nr. 285/2016

Art. 1 stabilește faptul că începând cu data respectivului ordin se instituie schema de ajutor de minimis „Sprijin pentru servicii de consultanță în vederea implementării proiectelor de investiții, inclusiv în sectorul pomicol, pentru procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole și a produselor din sectorul pomicol”, derulate prin schema de ajutor de stat „Stimularea dezvoltării regionale prin realizarea de investiții, inclusiv în sectorul pomicol, pentru procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole”, aferentă Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, prevăzută în anexa care face parte integrantă din respectivul ordin.

Vom prezenta, în continuare, structura anexei despre care se face vorbire anterior.

Cap. I („Dispoziții generale”)
Cap. II („Scopul și obiectivele schemei de ajutor”)
Cap. III („Domeniul de aplicare”)
Cap. IV („Definiții”)
Cap. V („Beneficiarii ajutorului și condiții de eligibilitate”)
Cap. VI („Modalitatea de acordare a ajutorului de minimis”)
Cap. VII („Cheltuieli eligibile”)
Cap. VIII („Intensitatea măsurii de sprijin și valoarea maximă a finanțării”)
Cap. IX („Procedura de derulare a schemei”)
Cap. X („Durata de aplicare a schemei”)
Cap. XI („Bugetul schemei”)
Cap. XII („Reguli privind cumulul ajutoarelor”)
Cap. XIII („Reguli privind informarea, monitorizarea și raportarea”)
Cap. IV („Recuperarea ajutorului de minimis”)
Cap. V („Dispoziții finale”)

Schema de ajutor de minimis „Sprijin pentru servicii de consultanță în vederea implementării proiectelor de investiții, inclusiv în sectorul pomicol, pentru procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole și a produselor din sectorul pomicol” (OMADR nr. 285/2016) was last modified: martie 16th, 2016 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter