Instrucţiunile privind efectuarea stagiilor de practică pe timpul studiilor universitare în unităţi ale Serviciului Român de Informaţii (Ordinul SRI nr. 1509/2015)

20 iul. 2015
2 voturi, medie: 4,50 din 52 voturi, medie: 4,50 din 52 voturi, medie: 4,50 din 52 voturi, medie: 4,50 din 52 voturi, medie: 4,50 din 5 (2 votes, average: 4,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2766

Despre

  • M. Of. nr. 511 din 9 iulie 2015
  • Ordinul directorului SRI nr. 1509/2015
  • Instrucţiunile privind efectuarea stagiilor de practică pe timpul studiilor universitare în unităţi ale SRI

Art. 11 reglementează obligațiile practicanților, astfel:

a) cu 20 de zile lucrătoare înainte de începerea stagiului de practică, să prezinte partenerului de practică copia actului de identitate, curriculumul vitae și declarația pe propria răspundere, completată potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 3;

b) să desfășoare activități conform portofoliului de practică, respectând durata și perioada impuse de organizatorul de practică;

c) să respecte reglementările legale ce vizează protecția informațiilor clasificate, normele de securitate și sănătate în muncă, apărare împotriva incendiilor și protecție civilă specifice activității desfășurate, precum și regulile stabilite în Convenție;

d) să fie prezenți la activitățile de practică conform programului stabilit prin Convenție;

e) să întocmească și să susțină proiectul de practică.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

 

Cap. III („Dispoziții finale”)

Art. 12 stabilește următoarele:

„(1) Solicitările privind înscrierea la stagiile de practică se pot transmite la adresa de e-mail a Serviciului, cu cel puțin 90 de zile înainte de data începerii stagiilor de practică.

(2) Acordurile și convențiile se încheie cu cel puțin 30 de zile înainte de data începerii stagiilor de practică”.

Conform art. 13, schimbarea termenilor și condițiilor de practică pe timpul stagiilor de practică se poate face numai prin efectul încheierii unor acte adiționale la Convenția și, după caz, la acordul de practică.

Art. 14 prevede:

„(1) Pentru eficiența comunicării, partenerul de practică și organizatorul de practică stabilesc puncte de informare și desemnează persoane de contact accesibile îndrumătorilor de practică, cadrelor didactice supervizoare și practicanților.

(2) Corespondența dintre partenerul de practică și organizatorul de practică cu privire la planificarea, organizarea și supravegherea desfășurării stagiilor de practică se poartă între îndrumătorul de practică și cadrul didactic supervizor, cu aprobarea conducătorilor structurilor reprezentate”.

Potrivit art. 15, anexele nr. 1-3 fac parte integrantă din respectivele instrucțiuni.

 

Alte prevederi ale Ordinului SRI nr. 1509/2015

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Potrivit art. 2, Instrucțiunile privind efectuarea stagiilor de practică pe timpul studiilor universitare în unități ale Serviciului Român de Informații se aplică începând cu anul universitar 2015-2016.

Conform art. 3, Secretariatul general asigură publicarea prezentului ordin în Monitorul Oficial al României, Partea I, precum și multiplicarea și difuzarea acestuia tuturor unităților din structura Serviciului Român de Informații.

Instrucțiunile privind efectuarea stagiilor de practică pe timpul studiilor universitare în unități ale Serviciului Român de Informații (Ordinul SRI nr. 1509/2015) was last modified: iulie 20th, 2015 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter