OPONJN nr. 141/2013 privind aprobarea modelelor utilizate de personalul din cadrul ONJN pentru legitimaţia de serviciu, insignă, ordinul de serviciu permanent, procesul-verbal, procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor şi chitanţier (OPONJN nr. 310/2016)

23 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 495

Despre

  • M. Of. nr. 639 din 19 august 2016
  • OPONJN nr. 310/2016

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 
Actul normativ publicat în Monitorul OficialSumar
OPONJN nr. 310/2016
(M. Of. nr. 639 din 19 august 2016)
Sunt aprobate modelele utilizate de personalul din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc pentru legitimația de serviciu, insignă, ordinul de serviciu permanent, procesul-verbal, procesul-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor și chitanțier

 

În M. Of. nr. 639 din 19 august 2016, a fost publicat Ordinul președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (OPONJN) nr. 141/2013 privind aprobarea modelelor utilizate de personalul din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc pentru legitimația de serviciu, insignă, ordinul de serviciu permanent, procesul-verbal, procesul-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor și chitanțier.

Conferintele Video Universul Juridic

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivului ordin.

Ordinul președintelui Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc nr. 141/2013 privind aprobarea modelelor utilizate de personalul din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc pentru legitimația de serviciu, insignă, ordinul de serviciu permanent, procesul-verbal, procesul-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor și chitanțier, publicat în Monitorul Oficial nr. 544 din 28 august 2013, se modifică după cum urmează:

  1. Anexa nr. 4 se modifică și se înlocuiește cu anexa nr. 1, care face parte integrantă din respectivul ordin.
  2. Anexa nr. 5 se modifică și se înlocuiește cu anexa nr. 2, care face parte integrantă din respectivul ordin.

De asemenea, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc va duce la îndeplinire prevederile respectivului ordin.

 

OPONJN nr. 141/2013 privind aprobarea modelelor utilizate de personalul din cadrul ONJN pentru legitimația de serviciu, insignă, ordinul de serviciu permanent, procesul-verbal, procesul-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor și chitanțier (OPONJN nr. 310/2016) was last modified: august 22nd, 2016 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter