Optimizare sau evaziune fiscală? Viziunea Codului fiscal și a normelor sale de aplicare raportate la legea evaziunii fiscale

15 ian. 2016
12 voturi, medie: 4,75 din 512 voturi, medie: 4,75 din 512 voturi, medie: 4,75 din 512 voturi, medie: 4,75 din 512 voturi, medie: 4,75 din 5 (12 votes, average: 4,75 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 9549

Despre

  • Reglementarea infracțiunilor de evaziune fiscală
  • Noțiunea de evaziune fiscală
  • Evaziunea fiscală, între contravenție și infracțiune
  • Optimizarea fiscală și frauda fiscală
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Optimizare sau evaziune fiscală? Viziunea Codului fiscal și a normelor sale de aplicare raportate la legea evaziunii fiscale was last modified: ianuarie 15th, 2016 by Sebastian Bodu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Sebastian Bodu

Sebastian Bodu

Este doctor în drept (comercial) al Academiei de Studii Economice din București (2002) și Master of Business Administration (MBA) al Kennesaw University din Georgia, SUA, prin „ASEBUSS” (2004). Este membru al Baroului București din 1996 și cadru didactic universitar din același an.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter