Ocrotirea muncii în era digitală. Despre necesitatea reevaluării conceptelor de „lucrător” şi „subordonare”

27 apr. 2021
Articol UJ Premium
Vizualizari: 691
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Ocrotirea muncii în era digitală. Despre necesitatea reevaluării conceptelor de „lucrător” și „subordonare” was last modified: aprilie 26th, 2021 by Alexandru Athanasiu

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autori:

Alexandru Athanasiu

Alexandru Athanasiu

Este profesor universitar la Facultatea de Drept, Universitatea din București; Secretar Științific al Senatului Universității din București (1990-1996); Ministrul Muncii și Protecției Sociale (1996-1999); Ministrul Educației și Cercetării (2003-2004); membru al Comitetului Executiv al Societății Internaționale de Dreptul Muncii și Securității Sociale; membru al Comitetului European pentru Drepturi Sociale (2009-2014); Coordonator al Centrului de Drept Social Comparat al Facultății de Drept a Universității București.
A mai scris:
Ana-Maria Vlăsceanu

Ana-Maria Vlăsceanu

Este Senior Associate la Reff & Asociații.
A mai scris: