Observaţii privind efectul aplicării în timp a legilor civile succesive asupra dreptului de pensie de serviciu a magistraţilor

1 apr. 2020
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 685
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Observații privind efectul aplicării în timp a legilor civile succesive asupra dreptului de pensie de serviciu a magistraților was last modified: martie 31st, 2020 by Vasile Luha

Vă recomandăm:

Despre autor:

Vasile Luha

Vasile Luha

Este prof. univ. dr. la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.
A mai scris: