Observații particulare privind aplicarea principiului celor două grade de jurisdicție în procesul civil actual

4 sept. 2020
Articol UJ Premium
Vizualizari: 1427
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Observații particulare privind aplicarea principiului celor două grade de jurisdicție în procesul civil actual was last modified: septembrie 3rd, 2020 by Ioan Leș

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autori:

Ioan Leș

Ioan Leș

Este doctor în drept din anul 1977 în domeniul dreptului procesual civil, cu o vastă experiență profesională în domeniul juridic, dar și politic și diplomatic, autor a peste 40 de tratate, cursuri şi monografii în domeniul ştiinţelor juridice și a peste 125 de articole şi comentarii de jurisprudenţă.
A mai scris:
Verginel Lozneanu

Verginel Lozneanu

Este profesor universitar doctor la disciplina Drept procesual civil, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, și preşedintele Consiliului Teritorial al Corpului Naţional al Poliţiştilor din cadrul Academiei de Poliţie.
A mai scris: