Obligaţia de informare şi de notificare în cazul încălcării securităţii datelor cu caracter personal conform art. 33, 34 GDPR

9 iul. 2021
Articol UJ Premium
3 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 5 (3 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 148
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Obligația de informare și de notificare în cazul încălcării securității datelor cu caracter personal conform art. 33, 34 GDPR was last modified: iulie 8th, 2021 by Jürgen Taeger
Campanie Craciun UJmag 2020

Vă recomandăm:

Despre autor:

Jürgen Taeger

Jürgen Taeger

Este titular la catedra de drept civil, drept comercial şi de afaceri, precum şi director al Centrului interdisciplinar pentru drept (CRI) al Universităţii Carl von Ossietzky Oldenburg. Este profesor de onoare la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca (BBU), care i-a acordat titlul de profesor honoris causa.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter