Noul Statut al Casei de Asigurări a Avocaților

8 sept. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 981

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul UNBR, prin Hotărârea nr. 139/2016, a aprobat adoptarea Statutului Casei de Asigurări a Avocaților, informează Baroul Arad.

De asemenea, prin respectiva hotărâre, Comisia Permanentă a UNBR și Comisia de elaborare a proiectului de Statut al C.A.A. au fost mandatate să identifice dispozițiile din Statutul profesiei de avocat ce trebuie corelate cu dispozițiile Legii nr. 72/2016 și ale Statutului C.A.A. și să întocmească un material în acest sens până la data de 5 decembrie 2016.

Consultați Statutul Casei de Asigurări a Avocaților.

👍Vezi și: EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 10 – Florin Petroșel: Maratonul Legal Point – 2016 (VI)

Sursa informației

Noul Statut al Casei de Asigurări a Avocaților was last modified: septembrie 7th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter