Noul președinte al Curții Constituționale este domnul Valer Dorneanu

14 iul. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 689

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ieri, în cadrul reuniunii Plenului Curții Constituționale împreună cu cei trei noi membri, a avut loc procedura de alegere a noului Președinte al CCR în urma căreia, prin vot secret, cu majoritatea voturilor judecătorilor, domnul Valer Dorneanu a fost ales în funcția de președinte al Curții Constituționale, pentru un mandat de trei ani.

Am fost ales cu majoritate de voturi. Am convenit că o să formăm o echipă, să păstrăm nivelul și prestigiul Curții Constituționale. Așteptăm să cooperăm foarte bine cu instituțiile statului, așteptăm de la ele să nu mai transforme CCR în acel loc în care să trimită toate neînțelegerile”, a spus noul președinte al CCR, citat de Digi24.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Așteptăm să colaborăm foarte bine cu instituțiile statului, așteptăm să nu mai transforme Curtea Constituțională în acel loc în care să trimită toate neînțelegerile și toate conflictele care există pe plan politic”, a spus mai spus domnia sa.

Valer Dorneanu a fost ales în 2013 judecător al Curții Constituționale a României din partea Camerei Deputaților, la propunerea PSD. Anterior a fost adjunct al Avocatului Poporului (în perioada 2010-iunie 2013 ) și secretar general adjunct Camera Deputaților, între aprilie 2009 și octombrie 2010. Acesta a ocupat și funcția de președinte al Camerei Deputaților, timp de patru ani (2000-2004).

Sursa informației

Noul președinte al Curții Constituționale este domnul Valer Dorneanu was last modified: iulie 14th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter