[Prelungirea termenului pentru pentru înscrieri: 15 aprilie 2016] O nouă sesiune de formare e-learning în domeniul noilor coduri organizată de INM

12 apr. 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 756

Despre

  • Magistrații pot urma cursurile în mod individual
  • Sau pot opta pentru accesarea modulelor în mod organizat
  • Cursurile vor începe pe data de 18 aprilie și vor avea o durată cuprinsă între 2 și 12 săptămâni
  • Datele de acces
  • Catalogul cursurilor e-learning

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 12 aprilie 2016: Prelungirea termenului pentru pentru înscrieri: 15 aprilie 2016

INM a anunțat că termenul pentru înscrieri s-a prelungit până la data de 15 aprilie 2016. De asemenea, noua dată de începere a cursurilor este 18 aprilie 2016.

Inteligența artificială în materie penală

INM lansează o nouă sesiune de formare de tipul e-learning în domeniul noilor coduri. Modulele au fost realizate în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor coduri”, derulat prin Programul de Cooperare Elvețiano-Român pentru reducerea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene extinse.

Magistrații pot urma cursurile în mod individual sau pot opta pentru accesarea modulelor în mod organizat, beneficiind de coordonarea unui formator INM.

Pentru cei care prefera studiul individual, cursurile pot fi accesate direct pe platforma e-learning a INM (https://elearning.inm-lex.ro) prin introducerea urmatoarelor date de acces:

Username: inm

Parola: inm

Magistrații care optează pentru accesarea modulelor coordonate formatorii INM, magistrații sunt invitați să se înscrie până în data de 2 aprilie a.c., prin completarea următorului formular.

Cursurile vor începe pe data de 11 aprilie și vor avea o durată cuprinsă între 2 și 12 săptămâni. Descrierea cursurilor, informații despre durata acestora și grupul-țintă pot fi accesate în Catalogul cursurilor e-learning.

Sursa informației este INM (www.inm-lex.ro).

[Prelungirea termenului pentru pentru înscrieri: 15 aprilie 2016] O nouă sesiune de formare e-learning în domeniul noilor coduri organizată de INM was last modified: aprilie 12th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter