Noua conducere CSM

6 ian. 2017
1 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1.837

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Judecătoarea Mariana Ghena a fost aleasă, în data de 6 ianuarie 2017, președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, iar procurorul Cristian Ban va fi vicepreședinte.

Aceștia au fost aleși cu unanimitate de voturi și vor conduce Consiliul Superior al Magistraturii timp de un an.

Monitor Dosare

Mariana Ghena este membru al noului Consiliului Superior al Magistraturii din partea Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Cristian Mihai Ban este procuror la Parchetul Curții de Apel București, detașat la CSM din ianuarie 2017.

Până când magistratul — judecătorul, procurorul — nu va beneficia de toate condițiile materiale, de resurse umane, de volumul optim de activitate — bunăoară în statele europene sunt judecători care au două, trei cauze pe lună — suntem departe de această realitate. În condițiile în care vom avea creat tot cadrul care să ne confere siguranță, care să ne ofere condițiile de muncă astfel încât magistratul să nu greșească, atunci poate s-ar pune problema unei astfel de inițiative. Până atunci, nu susținem un asemenea punct de vedere“, a afirmat noul președinte al CSM, jud. Mariana Ghena.

👍Vezi și: Mesajul Președintelui României pentru noul Consiliu Superior al Magistraturii

👍Vezi și: Rezultatele alegerilor CSM 2016. Noua componență a Consiliului Superior al Magistraturi

Noua conducere CSM was last modified: ianuarie 6th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter