Notarii din Galaţi, Brăila şi Vrancea vor continua să sprijine copiii bolnavi de sindrom Down și de autism

24 mai 2023
Vizualizari: 186

Adunarea Generală a Notarilor Publici din cadrul CNP Galați a aprobat, în unanimitate, continuarea, și în 2023, a colaborării cu Institutul pentru Cercetarea  Tulburărilor  din Spectrul Autist (ICTSA) Galați.

Prof. univ. Bogdan Ciucă, președintele notarilor din Curtea de Apel Galați, a declarat că notarii din cele trei județe: Galați, Brăila și Vrancea sunt foarte implicați în proiecte caritabile, atât instituțional, cât și la nivel personal.

„Suntem o profesie unită și spiritul de colegialitate și respectul profesional, care ne este specific, îl manifestăm și în societate.

Apreciez și mulțumesc colegilor mei pentru că sunt conectați la tot ce se întâmplă în jurul nostru și atunci când putem, ajutăm fără rezerve pe cei care se află în dificultate”, a declarat președintele CNP Galați, Bogdan Ciucă.

Menționăm că ICTSA Galați este primul centru de terapie a tulburărilor din spectrul autist din Galați, coordonat și cadrul căruia lucrează exclusiv specialiști în domeniul psihologiei. ICTSA Galați este un centru de terapie și formare profesională, precum și de cercetare și de implementare a unor noi abordări și metode de lucru  în terapia acestei tulburări. În anul 2022, peste 200 de copii au beneficiat de serviciile ICTSA Galați, în cadrul a peste 250 de ore săptămânal de  activități de terapie remedială, cognitive comportamentală, cu cei 6 terapeuți ai centrului. Au fost realizate, totodată și trei workshopuri la care au participat peste 60 de părinți ai copiilor beneficiari de terapie.

Notarii din Galați, Brăila și Vrancea vor continua să sprijine copiii bolnavi de sindrom Down și de autism was last modified: mai 24th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: