Notă critică la sentinţa civilă nr. 6666/2016 a Judecătoriei Iaşi. Discuţii pe marginea interpretării art. 527 din noul Cod civil

10 nov. 2016
Articol UJ Premium
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1364
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Notă critică la sentința civilă nr. 6666/2016 a Judecătoriei Iași. Discuții pe marginea interpretării art. 527 din noul Cod civil was last modified: noiembrie 9th, 2016 by Verginel Lozneanu

Vă recomandăm:

Despre autori:

Verginel Lozneanu

Verginel Lozneanu

Este profesor universitar doctor la disciplina Drept procesual civil, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, și preşedintele Consiliului Teritorial al Corpului Naţional al Poliţiştilor din cadrul Academiei de Poliţie.
A mai scris:
Vlad Barbu

Vlad Barbu

Este profesor universitar în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza" și director adjunct al Direcției de Informare și Relații Publice din cadrul Ministerului Administrației și Internelor.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter